och jag som trodde att det va över för den här gången...

... men hela dagen har snön vräkt ner och så fortsätter det att göra. när ska det bli vår?? just nu ser det ut som rena rama vinterlandskapet ute. jag vill bara krypa ner under filten i soffan och titta fram igen när solen skiner och vitsipporna blommar. det är en årstid bättre lämpad för en sån frusen människa som jag är. sitter med fleecetröja och raggsockar och ska snart gå och ska snart hasa iväg och fixa en kopp te. den enda värmekällan i livet för tillfället.
sista dagen på ledigheten, iaf för vanliga svenssons. själv jobbar jag tisdag till torsdag och sen drar jag till tyskland över helgen och hälsar på min syster. nervös? ja, och förväntansfull. jag slutar aldrig hoppas på att vår relation ska gå att reparera. första gången på jag vet inte hur länge som vi nu ska umgås bara vi två, på tu man hand. klart att jag är nervös samtidigt som jag ser framemot resan. det är ju min älskade syster jag ska hälsa på!
har tillbringat mkt tid hos päronen denna påskledighet, så därför ska det bli rätt skönt att gå iväg till jobbet imorgon och få lite annan stimulans. för många lediga dagar blir för många långtråkiga dagar. jag har ganska svårt för att ta mig för saker märker jag. det ger mig dåligt samvete, att jag bara låter dagarna gå utan att ta tillvara på dem, utan att glädjas åt dem.
vardagen välkomnas imorgon, med lite mera struktur på veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0