drömtydning

sitter och försöker se på veckans avsnitt av sjukhuset på tv3, men det går så fruktansvärt segt att ladda dem. tror jag ger upp det försökety snart. förstör ju hela programmet när det hackar. jag har faktiskt spelat in dem på dvdn hemma hos mamma och pappa och kan se dem imorrn egentligen. får väl slå på idol eller vad det nu annars är på tv istället. imorrn blir iaf en eftermiddag att se på allt inspelat. housewives är prio ett!
en patient som är på avdelningen var tydligen med i veckans avsnitt av sjukhuset, då hon tidigare var inlagd där. lite skumt att hon är med i tv, samtidigt som ingen av oss andra på avdelningen har sett henne eftersom hon är sängliggande på sitt rum. vi hör henne med jämna mellanrum, men vet inte alls vem hon är.
har sovit jättedåligt inatt och bara drömt en massa knasigt. undrar var man får allt ifrån och hur det kommer sig att man kokar ihop de mest bisarra sakerna till en enda röra. ibland efter att ha upplevt sådana nätter är man nästan mer slut i huvudet när man vaknar än när man gick och lade sig. så känns det idag. ska bli skönt att sova i sin egen säng ikväll. sovmorgon imorgon bitti. hoppas att vakna till solens strålar på trädtopparna. imrogon ska bli en bättre dag än denna.

Kommentarer
Postat av: Klara

Engla Louise... Såg det avsnittet jag med....

Sorgligt alltså! Men tkr inte du ska titta på det om det kan påvärka dig.

Kram

2008-10-04 @ 10:45:43
URL: http://klarissan.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Hej Johanna!

Håller med tidigare talare, avsnitten av sjukhuset som gått nu i veckan bör ses med eftertanke. Det kanske inte är värt det.

2008-10-04 @ 12:32:24
URL: http://minhanna.blogg.se/
Postat av: pillan

jag skulle också avråda till att se de, såg själv bara en liten snutt men stängde sedan av.

Kom och tänka på en sak, blev de av de där med att börja spela gitarr? :)

kram

2008-10-04 @ 17:00:21
URL: http://pillant.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ser att flera har sagt det... Men det var faktiskt hemskt att se det avsnittet, bara så du vet.

2008-10-04 @ 19:44:22
URL: http://havskristall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0