bad day

morgonen har inte börjat bra. alla verkar ha en dålig dag, och det får lätt större proportioner när vi lever så pass nära inpå varandra som vi gör här. man påverkas vare sig man vill eller inte. likaså påverkar jag andra, även fast jag försöker hålla mina känslor för mig själv. idag är en sån dag, då jag bara vill vara ifred. stänga in mig på rummet, eller ännu hellre gå i ide för att senvakna upp på en annan plats i en annan tid. helst i en annan kropp också.

Kommentarer
Postat av: Ida

alla har vi dåliga dagar gumman..

Men fortsätt vara stark..

Du ska fixa det här..=))

2008-10-08 @ 17:59:16
URL: http://supersockan.blogg.se/
Postat av: Nina

Hoppas dagen har flutit på bättre än morgonen! Jag blev jätte glad för ditt smsm. Min mobil strular lite så den är på reparation nu. Så jag får svara här istället. Jag kommer om två veckor och ska på samtal. Hoppas på att jag får någe svar då.... Man går och grubblar mest. . . Men vädret ska jag inte klaga på iaf! Hoppas du har överleft dagen och fått någon solstråle på dig! Jag vet att solen lyser för din skull varje dag! Stor kram på dig!!!! Kram Kram

2008-10-08 @ 19:14:53
Postat av: Tove

Hej Johanna,

Det var ett tag sen, vet att det är tufft just nu för dig men det blir bättre och bättre. Du är på rätt väg! Visst finns det dagar då man bara vill krypa i idé. Jag försöker tänka på vad som får mig att ha "måbra dagar" vid sådana tillfällen. Ibland kan bara vetskapen om att morgondagen blir en sån må-bra dag göra det lättare att genomlida dagar då ångesten och oron är alldeles för jobbig, när man bara vill kryp ner under täcket och gömma sig.



Kram, vore jätte kul att ses någon gång framöver när du kommit "hem" och mår lite bättre.

2008-10-09 @ 17:29:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0