sista doppet på ett tag framöver

blev positivt överraskad när jag vaknade imorse till en varmare och finare dag än vad de utlovat. har tagit tillvara på den sista soliga och varma dagen på ett tag framöver, om man ska lita till meterologerna, genom att vara ute i princip hela dagen. två dopp har det blivit. kanske var det sista doppet vid badberget på länge, eftersom det bär av till småland snart och därefter vet jag inte när det blir dags för capio. jag hoppas fortfarande på att det ska finnas plats för mig tidigare än de lovat. kan ju alltid vara någon som hoppar av eller slutar av andra skäl, och då står jag på tur.
det var helt folktomt när jag var och badade, vilket förvånade mig lite eftersom det är helg och det alltid brukar vara någon grannfamilj som letat sig ut på klipporna. inte mig emot att få vara själv, tvärtom. satt en stund och självtorkade i solen och medan tankarna fick löpa fritt. det är avkopplande att bara sitta och titta ut över vattnet, lite meditativt.
låg sen och lyssnade på dagens sommarpratare som var skansenakvariets chef jonas wahlström. han hade ett ganska roligt program där han berättade om lustiga händelser som han varit med om genom åren. helt plötsligt hade en och en halv timme på eftermiddagen bara flugit iväg. inte mig emot. för övrigt har jag inte alls gjort nåt vettigt idag men dagen har förflutit ganska fort ändå.
irriterar mig lite på att det sällan är något bra på tv på fredag- och lördagskvällar då jag ser på tv. har på fyrans sommarkrysset i bakgrunden bara för att ha något bakgrundsljud. ska spana in tvtablån än en gång för att se om det finns nån hyfsad film som börjar snart, men det slutar väl med att jag i vanlig ordning ger upp efter att ha sett en halvtimme. jag har inte ro att se en hel film, iaf inte själv. om jag tittar med andra har jag lättare för att koncentrera mig och se klart, men sitter jag själv börjar det krypa i kroppen och jag gör någonting annat efter en stund. som att sätta mig framför datorn igen, t ex... blir nog bra att åka iväg på semester, så att jag får ett break även från internet. det kan vara nyttigt, om inte annat för min axel/rygg som inte alls mår bra av den dåliga arbetsställningen jag har framför datorn.
imorrn ska jag in till stan och träffa en härlig tjej som jag inte sett på väldigt länge. ser framemot det! sen har ännu en vecka passerat.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Tack! Ja det har du nog rätt i, kan vara rätt svårt ibland att ge sig själv en klapp på axeln :)

2008-07-06 @ 18:03:48
URL: http://ravissant.blogg.se/
Postat av: Linda S

hej! vilket capio ska du till?de i stockholm?

2008-07-07 @ 01:37:59
URL: http://lindasv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0