hopp

jag hoppas så på ett samtal idag, med positivt besked som innebär att min väntan blir kortare.
jag väntar och hoppas...

Kommentarer
Postat av: pillan

känner så väl igen mig i de du skriver om att förtjäna en plats, och jag vet egentligen inte vad jag ska säga, men de är klart du förtjäner en plats. De är ju trots allt en läkare som bestämmt att de är slutenvård du behöver, eller hur?

Och visst kan man vara den som äter upp maten och så, men de finns ju fortfarande massa tankar kvar i huvudet. Man visar ju sin sjukdom på olika vis. Vissa gråter och skriker över maten, medans andra gör annat. Och jag tror de flesta på alla behandlingar tänker som du..

Tankarna om att man inte får gå upp i vikt innan man kommer dit är nog också vanliga, men vägen tillbaka blir ju bara längre ju mer man drar ut på allt, dessutom syns de ju knappt någonting på kroppen om man går upp ett kilo eller så.. ingen kommer tro att du är för 'frisk' för att vara där, de är bara man själv som tänker så..

Hoppas verkligen du får ett bra besked nu, och att du kämpar på. En sak som jag har lärt mig genom dessa år är att de blir mycket lättare om man bara fokuserar på sig själv! Inte tänker så mycket på vad andra tycker och tänker..

Kram

2008-08-04 @ 11:58:40
URL: http://pillant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0